Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kaapo

on Riitta Isotalon kasvattama suomenhevonen, s. 2007. 

Kaapo on luonteeltaan ihan supertyyppi! Todellinen luottopolle, huoleton, lunki ja aina valmis mitä ikinä vastaan tuleekaan. Vuosien varrella Kaapo on ollut kaikenlaisessa puuhastelussa aina mukana. Ollaan kyyditetty ystäviä ja tuttavia ja sukulaistenkin lapset ovat käyneet kärryillä tai selässä talutusratsastuksen merkeissä, hoitotoimenpiteitä ja rapsutuksia unohtamatta. Kummipoika on roikkunut suksilla perässä (hiihtoratsastusta) ja käytiin me kerran tyttöjen kanssa terassillakin Kaapo "kuskina"! 

Kaapo on siis ennen kaikkea perheenjäsen, rakas hevonen, ratsu, luottotyyppi ja nyt myös työkaveri. Ajatus ajuripalvelusta on alunperin saanut alkunsa juuri Kaapon huippuluonteesta ja soveltuvuudesta hommaan. Aikaa on kulunut siitä ensimmäisestä ajatuksesta jo vuosia, mutta nyt se on totta! 

On ollut kunnia olla Kaapon oma ihminen jo vuodesta 2008, toivottavasti myös vähintään yhtä monta yhteistä vuotta edessä!

Eläintenkouluttaja-opinnoista ammentaneena olen kouluttanut Kaapolle kaikennäköisiä temppuja, kuten "hymyilyn" vihjeestä! Sekä useampia juttuja helpottamaan päivittäisiä toimintoja kuten suitsien pukeminen ja selkäännousu-parkkeeraus. Kouluttaminen positiivisen vahvistamisen avulla on avannut pohtimaan omaa suhdetta hevoseen sekä hevosen ja ihmisen välistä suhdetta yleensä. Tuntuu hurjan hienolta käydä ikään kuin vuoropuhelua hevosen kanssa. Kaiken lisäksi temppujen tekeminen jos jokin on Kaaposta superhauskaa!

Kaapon löydät myös Facebookista nimellä
KAAPO - Jäävin Kopteri!